Jehovas vittnen

Vasa, 11 juni

Det knackar på dörren. Det är Jehovas Vittnen som har ärende. Bäst att stoppa dem i dörren med några vänliga men bestämda ord. De vill så hemskt gärna överräcka en broschyr.Jag tackar och tar emot. Den får åka i soporna sedan.

Vasa, 16 juni

Huvudvärk. Han har huvudvärk. Någon lägger tvåhundra tegelstenar på mitt bröst. Huvudet vill explodera och jag försöker hålla mej lugn. Inte googla, tänker jag. Men jag måste. Hjärntumör. Avfärdar alla förfärliga sökresultat. Det måste finnas en naturlig orsak till huvudvärk. En orsak som kan botas med en Panadol. Men min intuition, min inre magkänsla vet att inga värktabletter i världen kommer att kunna hjälpa nu.

Jag vill kräkas. På vägen till badrummet ser jag broshyren jag fick av Jehovas Vittnen. ”Att mista en närstående” står det på pärmen. Jag springer in till toaletten och hinner precis.

Annonser

2 thoughts on “Jehovas vittnen

  1. Jag gråter och läser. Kan inte ens ta in hur det måste kännas, vad kan jag säga som kan hjälpa? Ingenting. Ni finns i mina tankar varje dag. En enorm kram vill jag i alla fall ge dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s