Overkligt på repeat

Om något är overkligt så är det just det här. Att jag just i denna stund sitter och skriver detta. Att jag är är författaren bakom denna blogg. Jag som annars skriver en glättig lifestyleblogg med glansbilder från mitt vackrare liv. En blogg som jag inte vet om jag kan fortsätta skriva.

Ingen jävla cancerblogg! Så får den heta den här. Denna blogg är inget annat än mina tankar, mina känslor från det allra djupaste. Här finns ingen censur. Ingen korrektur. Inget rätt eller fel. Innehållet är baserat på strödda anteckningar jag gjort under de senaste månaderna i mitt liv. Ett liv som jag aldrig någonsin kunnat förutspå. Ett liv som jag inte önskar min värsta fiende.

Ordet overkligt har blivit det mest använda ordet i min vokabulär. Jag hatar det. En dag ska den overkliga känslan försvinna. Men inte före jag kan acceptera. Acceptera att detta är verkligheten.

Annonser

12 thoughts on “Overkligt på repeat

 1. En blogg för varje sinnesstämning…även för denna oberoende hur overkligt det känns. Min första tanke är ändå: hur fixar ni maten? Får jag hämta vardagsmat åt er någon dag? känner att jag så gärna skulle vilja hjälpa till mer än bara med det platta ordet ‘styrkekram’.

  Liked by 1 person

 2. Hemskt allt vad ni har fått gå igenom och fortfarande får gå igenom. Och tiden efter den värsta stormen är ju inte lätt den heller. Känner så väl igen mig i dina skriverier och uppskattar väldigt mycket att du vill och vågar dela med dig av det ni går igenom. Det betyder mycket för många! Ska sätta nya bloggen på läslistan. Styrka till er familj!

  Liked by 1 person

 3. Har just diskuterat jävla cancer med min yngsta av en händelse.. Kan tom. ha använt mig av fula ord redan i den konversationen. Vad jag tänker på riktigt om den behöver inte ens plitas ner. Du vet.
  Och jag vet att inget man skriver fixar nåt eller ens tröstar. Men vi är här. Kören av supporters, kända och okända för er, som berörts och slungar hejarop och ber för att den lilla, starka, vinner skitet och att ni andra klarar er ut på andra sidan ens något så när hela. Om man kan det efter nåt sådant här?!
  Kram! ❤️

  Gilla

 4. Håller tummarna för er och önskar att det fanns mer jag kunde säga eller göra. Det finns det inte, jag kan bara ana hur jobbigt det kan vara. Inga ord kan beskriva det som ni går genom. Men jag tänker på er och hoppas och tror att det en dag ordnar sig och att ni igen får njuta av livet utan oro och sorg.

  Gilla

 5. Hittar inte ord men vill skicka en hälsning ändå. Efter att ha läst din blogg igår har jag inte slutat tänka på den, kramade mina söner hårt igår, och ska fortsätta idag. Livet är så fucked up när en liten människa drabbas av cancer. Hoppas på ett lyckligt slut och att er son återhämtar sig! Styrka mod och kärlek till er alla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s